FNP zet seksbom Dita in voor propaganda


Deze profielfoto van Linda de Vries laat een knappe, blonde jongedame zien. Maar is dat wel een foto van Linda? Nee. De profielfoto is gejat. De foto is van het Amerikaanse fetishmodel Dita von Teese. Ondertussen probeert Linda via vriendschapsverzoeken zoveel mogelijk Friezen te verleiden.

Emiel van de Hûnekop wordt gek van de FNP die het Facebook-account van de Hûnekop probeerde te misbruiken om zieltjes te winnen. De FNP zet de op 1 april geboren Linda de Vries in. In werkelijk is de gebruikte profielfoto van sexbom Dita von Teese (uit haar jongere jaren toen ze nog blond was). Door de Hûnekop te taggen werden FNP-propaganda berichten van Linda de Vries ook zichtbaar voor bijna 5000 Hûnekop-vrienden. Erg toevallig, zo rond de verkiezingen van de Provinciale Staten.

De FNP gebruikt dus het gezicht van een sexbom om jongeren te trekken. In korte tijd heeft ze honderden vrienden gekregen op Facebook en na de publicatie van dit artikel zal het account wel heel snel gaan verdwijnen. De FNP laat trouwens in een reactie weten dat ze alle betrokkenheid met het account ontkennen.